Ograničena dostava

Namirnice koje zahtijevaju kontinuirani hladni režim skladištenja dostavljamo isključivo na određene lokacije. Hladni lanac je uz brzu distribuciju od proizvođača do krajnjeg potrošača jedan od preduvjeta kvalitetnog i zdravstveno ispravnog proizvoda.

Što znači obavijest    Ograničena dostava uz pojedine artikle? 

Namirnice koje u našoj internetskoj trgovini imaju navedenu oznaku predstavljaju proizvode koje su kvarljive prirode ukoliko se ne skladište na određenim temperaturama. Najčešće su to zamrznute namirnice te mliječni proizvodi, svježa jaja, svježe meso, svježe kobasice te suhomesnati proizvodi i sirevi te određeno povrće i voće.

DOSTAVNA PODRUČJA

Vlastitim specijaliziranim dostavnim vozilima dostavljamo navedene proizvode na područjima:

  • Grada Zagreba i okolice (Zaprešić, Sesvete, Dugo Selo, Samobor, Velika Gorica)
  • Grada Rijeke i okolice

 

Za kupce i primaoce koji se nalaze izvan naših dostavnih okvira te nisu u mogućnosti preuzimati pošiljke u Zagrebu, možemo organizirati alternativni prijevoz paketa putem autobusnih linija. Primatelj je dužan pošiljku preuzeti na autobusnom kolodvoru u gradu u kojem obitava. Paketi stižu rashlađeni, vakumirani, dobro zaštićeni te adekvatno termički pakirani kako bi se izbjeglo kvarenje. Za više informacija i dogovor, molimo Vas da nas kontaktirate na 01/6040-509.

Narudžbe na području Zagreba i okolice u mogućnosti smo dostaviti svakodnevno na adresu kupca.

Narudžbe za Rijeku koje sadrže navedene proizvode, posebno svježe meso iz naše Eko mesnice u mogućnosti smo dostaviti jednom mjesečno na dogovorenu lokaciju i vrijeme gdje se odvija prikup od strane svih kupaca ili na adresu kupca po dogovoru zavisno o iznosu narudžbe.

Sve namirnice koje zahtijevaju kontinuirani hladni režim skladištenja na području Zagreba i okolice te Rijeke i okolnih mjesta dostavljamo vlastitim kombi-hladnjačama.

Dostava izvan navedenih okvira zbog specifičnosti samih proizvoda koje klasične kurirske službe ne mogu distribuirati, nažalost trenutno nije moguća. U budućnosti u planu je širenje na gradove u Dalmaciji po principu prikupa na određenim lokacijama.

Naposljetku svi takvi artikli mogu se uvijek preuzeti vlastitim dolaskom u našu trgovinu. Prilikom završavanja narudžbe dovoljno je odabrati opciju preuzimanja naručenog na našoj lokaciji.

VAŽNO! Trenutno nije moguća narudžba navedenih proizvoda putem internetske trgovine s dostavom izvan Zagreba već isključivo telefonski ili putem e-maila. Molimo Vas da nam se obratite za više infomacija!

Za sva dodatna pitanja i narudžbe slobodno nas kontaktirajte na naš kontakt telefon ili putem kontakt obrasca.

Više o uvjetima dostave naše trgovine možete pronaći ovdje.

cart 0 Artikala 0,00 €
text

Kategorije

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Diners
  • Verified by Visa
  • MasterCard SecureCode
  • Diners