Sastojci: pasterizirano, nehomogenizirano vrhnje, mljekarska kultura, mliječni proteini. Sadrži 20% m.m. Ne sadrži konzervanse.
Pakovanje: 200ml
Zemlja podrijetla: Hrvatska
Uvjeti čuvanja: Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Dostupnost: Dostupno
DODANO
Količina:
Detaljnije o proizvodu
Kiselo vrhnje je blago kiselkastog okusa, specifične arome i odlično se slaže s kuhanim jelima, umacima i raznim prilozima. Vrhnje se dobiva koncentriranjem masti iz mlijeka, dok je kiselo pasterizirano vrhnje proizvod dobiven fermentacijom pasteriziranog vrhnja s dodatkom bakterija kiselo mliječnog vrenja koje ostaju nakon proizvodnje maslaca. Domaći sir s vrhnjem je izvrstan obrok koji savršeno krijepi i osvježava te ga posebno preporučujemo mladima u razvoju. Dobre će domaćice znati ovaj proizvod iskoristiti kao dodatak kod pripreme bezbroj vrsta slatkih i slanih jela.
P.G. Bistrović - Mljekara Marina svojim je radom započela krajem 2010. godine. Proizvodnja mlijeka i mliječnih proizvoda dobiva se preradom mlijeka s isključivo vlastite farme mliječnih krava. Riječ je o 100% domaćem proizvodu koji ne sadrži konzervanse ni umjetne dodatke. Za potrebe mliječne farme Obiteljsko gospodarstvo Bistrović obrađuje 15 hektara vlastite zemlje, a u zakupu je i 12 hektara državnog zemljišta te oko 20 hektara od fizičkih osoba. U pristupu uzgoju životinja koristi se isključivo otvorena ispaša kada to sezona i vrijeme dopušta a u gnojenju i obradi tla nastoji se isto obavljati na što prirodniji i održiviji način. Na gospodarstvu je uz članove obitelji, Mirjanu, Stjepana i sina Luku zaposleno sedam ljudi, povremeno pripomognu i sin Tomislav koji studira u Križevcima i Marina koja polazi OŠ Cestica, a svakom uspjehu raduju se i baka Marija i djed Josip.